At gå Flag

Togos Konsulat i København

Danmark Flag

Den Togos diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for At gås konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Togos ambassade og alle andre Togos konsulater i Danmark.

Togos Konsulat i København
Togolese Consulate in Copenhagen, Denmark Nyhavn 31 K 1051 Copenhagen K Denmark

Telefon:

(+45) 33 93 84 74

Fax:

(+45) 33 93 84 94

E-mail:

Hjemmeside:

www.togokonsulat.dk

Konsul:

Mr Peter Benjamin Olsen

Åbningstid:

Efter aftale

At gås konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Togos interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Togos konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

At gås konsulat i København ledes af Mr Peter Benjamin Olsen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 33 93 84 74 eller e-mail

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med At gås konsulat

Nu om dage kræver mange Togos konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for At gås konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Togos konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i København?

Det kan være, at At gå har flere konsulater i Danmark. Hvis det Togos konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Togos konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: København

Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Togos konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Togos ambassade i Danmark

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Togos konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Togos konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Togos konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale