Sierra Leone Flag

Sierraleonsk Konsulat i København

Danmark Flag

Den Sierraleonske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Sierra Leones konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Sierraleonske ambassade og alle andre Sierraleonsk konsulater i Danmark.

Sierraleonsk Konsulat i København
Sierra Leonean Consulate in Copenhagen, Denmark Hornemansgade 36 2100 Copenhagen Denmark

Telefon:

(+45) 35 26 55 26

Fax:

(+45) 39 29 75 05

E-mail:

mail@slconsulate.dk

Hjemmeside:

Konsul:

Mr Keld Hansen

Åbningstid:

Sierra Leones konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Sierraleonske interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Sierraleonske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Sierra Leones konsulat i København ledes af Mr Keld Hansen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 35 26 55 26 eller e-mail mail@slconsulate.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Sierra Leones konsulat

Nu om dage kræver mange Sierraleonske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Sierra Leones konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Sierraleonske konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i København?

Det kan være, at Sierra Leone har flere konsulater i Danmark. Hvis det Sierraleonsk konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Sierraleonsk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: København

Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Sierraleonske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Sierraleonske ambassade i Danmark

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Sierraleonsk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Sierraleonsk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Sierraleonsk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale