Panama Flag

Panamas Konsulat i København

Danmark Flag

Den Panamas diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Panamas konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Panamas ambassade og alle andre Panamas konsulater i Danmark.

Panamas Konsulat i København
Panamanian Consulate General in Copenhagen - C / o Njord Law - Pilestraede 58 6 - 1112 Copenhagen K - Denmark

Telefon:

(+45) 21 45 13 83

Fax:

E-mail:

jmb@njordlaw.com

Hjemmeside:

Konsul:

Mr Jose Maria Barnils Aguilera

Åbningstid:

Panamas konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Panamas interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Panamas konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Panamas konsulat i København ledes af Mr Jose Maria Barnils Aguilera , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 21 45 13 83 eller e-mail jmb@njordlaw.com

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Panamas konsulat

Nu om dage kræver mange Panamas konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Panamas konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Panamas konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i København?

Det kan være, at Panama har flere konsulater i Danmark. Hvis det Panamas konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Panamas konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: København

Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Panamas konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Panamas ambassade i Danmark

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Panamas konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Panamas konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Panamas konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale