Niger Flag

Niger Konsulat i København

Danmark Flag

Den Niger diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Nigers konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Niger ambassade og alle andre Niger konsulater i Danmark.

Niger Konsulat i København
Nigerien Consulate in Copenhagen, Denmark Hannemanns Alle 53 2300 Copenhagen S Denmark

Telefon:

(+45) 51 61 10 00

Fax:

(+45) 45 98 85 10

E-mail:

consulat@niger.dk

Hjemmeside:

www.niger.dk

Konsul:

Mr Jean-Pierre Zafiryadis

Åbningstid:

Nigers konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Niger interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Niger konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Nigers konsulat i København ledes af Mr Jean-Pierre Zafiryadis , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 51 61 10 00 eller e-mail consulat@niger.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Nigers konsulat

Nu om dage kræver mange Niger konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Nigers konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Niger konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i København?

Det kan være, at Niger har flere konsulater i Danmark. Hvis det Niger konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Niger konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: København

Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Niger konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Niger ambassade i Danmark

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Niger konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Niger konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Niger konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale