Malta Flag

Maltas Konsulat i Aarhus

Danmark Flag

Den Maltas diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Maltas konsulat i Aarhus. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Maltas ambassade og alle andre Maltas konsulater i Danmark.

Maltas Konsulat i Aarhus
Honorary Consulate of Malta in Aarhus, Denmark - Flakvej 3 - 8240 Risskov - Denmark

Telefon:

(+45) 40 28 93 13 & (+45) 86 92 83 59

Fax:

E-mail:

mogensellerbaek3@gmail.com

Hjemmeside:

Konsul:

Mogens Ellerbaek

Åbningstid:

Mandag-Fredag: 09.00-16.30

Maltas konsulat er en bilateral mission i Aarhus og promoverer Maltas interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Maltas konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Maltas konsulat i Aarhus ledes af Mogens Ellerbaek , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 40 28 93 13 & (+45) 86 92 83 59 eller e-mail mogensellerbaek3@gmail.com

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Maltas konsulat

Nu om dage kræver mange Maltas konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Maltas konsulat i Aarhus kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Maltas konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Aarhus?

Det kan være, at Malta har flere konsulater i Danmark. Hvis det Maltas konsulat i Aarhus er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Maltas konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Aarhus, København og Odense

Ambassade i Danmark - Konsulatet i Aarhus eller andre Maltas konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Maltas ambassade i Danmark Maltas Ambassade i København

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Maltas konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Maltas konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Maltas konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale