Madagaskar Flag

Madagaskars Konsulat i København

Danmark Flag

Den Madagaskars diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Madagaskars konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Madagaskars ambassade og alle andre Madagaskars konsulater i Danmark.

Madagaskars Konsulat i København
Madagascan Consulate in Copenhagen, Denmark Lindevangs Alle 3 2000 Frederiksberg Denmark

Telefon:

(+45) 33 55 00 90

Fax:

(+45) 33 79 55 90

E-mail:

konsulat@madagaskar.dk

Hjemmeside:

www.madagaskar.dk

Konsul:

Mr Gunnar Karstens Sorensen

Åbningstid:

Madagaskars konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Madagaskars interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Madagaskars konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Madagaskars konsulat i København ledes af Mr Gunnar Karstens Sorensen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 33 55 00 90 eller e-mail konsulat@madagaskar.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Madagaskars konsulat

Nu om dage kræver mange Madagaskars konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Madagaskars konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Madagaskars konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i København?

Det kan være, at Madagaskar har flere konsulater i Danmark. Hvis det Madagaskars konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Madagaskars konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: København

Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Madagaskars konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Madagaskars ambassade i Danmark

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Madagaskars konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Madagaskars konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Madagaskars konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale