Tyrkiet Flag

Tyrkisk Konsulat i Aarhus

Danmark Flag

Den Tyrkiske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Tyrkiets konsulat i Aarhus. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Tyrkiske ambassade og alle andre Tyrkisk konsulater i Danmark.

Tyrkisk Konsulat i Aarhus
Turkish Consulate General in Aarhus, Denmark - Aarhus - Denmark

Telefon:

(+45) 39 20 27 88 (Embassy in Copenhagen)

Fax:

E-mail:

embassy.copenhagen@mfa.gov.tr

Hjemmeside:

copenhagen.emb.mfa.gov.tr

Konsul:

Mr Olav de Linde

Åbningstid:

Efter aftale

Tyrkiets konsulat er en bilateral mission i Aarhus og promoverer Tyrkiske interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Tyrkiske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Tyrkiets konsulat i Aarhus ledes af Mr Olav de Linde , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 39 20 27 88 (Embassy in Copenhagen) eller e-mail embassy.copenhagen@mfa.gov.tr

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Tyrkiets konsulat

Nu om dage kræver mange Tyrkiske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Tyrkiets konsulat i Aarhus kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Tyrkiske konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Aarhus?

Det kan være, at Tyrkiet har flere konsulater i Danmark. Hvis det Tyrkisk konsulat i Aarhus er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Tyrkisk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Aarhus

Ambassade i Danmark - Konsulatet i Aarhus eller andre Tyrkiske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Tyrkiske ambassade i Danmark Tyrkiets Ambassade i København

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Tyrkisk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Tyrkisk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Tyrkisk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale