Namibia Flag

Namibisk Konsulat i København

Danmark Flag

Den Namibiske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Namibias konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Namibiske ambassade og alle andre Namibisk konsulater i Danmark.

Namibisk Konsulat i København
Namibian Honorary Consulate in Copenhagen, Denmark - Terrasserne 36 - Himmelev - 4000 Roskilde - Denmark

Telefon:

(+45) 4632 4891

Fax:

(+45) 4632 4891

E-mail:

info@nadania.com

Hjemmeside:

Konsul:

Mr Steen Hansen

Åbningstid:

Efter aftale

Namibias konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Namibiske interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Namibiske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Namibias konsulat i København ledes af Mr Steen Hansen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 4632 4891 eller e-mail info@nadania.com

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Namibias konsulat

Nu om dage kræver mange Namibiske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Namibias konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Namibiske konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i København?

Det kan være, at Namibia har flere konsulater i Danmark. Hvis det Namibisk konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Namibisk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: København

Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Namibiske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Namibiske ambassade i Danmark

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Namibisk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Namibisk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Namibisk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale