Sydkorea Flag

Sydkoreas Konsulat i Aarhus

Danmark Flag

Den Sydkoreas diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Sydkoreas konsulat i Aarhus. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Sydkoreas ambassade og alle andre Sydkoreas konsulater i Danmark.

Sydkoreas Konsulat i Aarhus
South Korean Consulate in Aarhus, Denmark - THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Telefon:

(+45) 3946 0400 (Embassy in Hellerup)

Fax:

E-mail:

Hjemmeside:

dnk.mofa.go.kr

Konsul:

Vacant

Åbningstid:

- Dette konsulat er lukket -

Sydkoreas konsulat er en bilateral mission i Aarhus og promoverer Sydkoreas interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Sydkoreas konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Sydkoreas konsulat i Aarhus ledes af Vacant , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 3946 0400 (Embassy in Hellerup) eller e-mail

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Sydkoreas konsulat

Nu om dage kræver mange Sydkoreas konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Sydkoreas konsulat i Aarhus kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Sydkoreas konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Aarhus?

Det kan være, at Sydkorea har flere konsulater i Danmark. Hvis det Sydkoreas konsulat i Aarhus er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Sydkoreas konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Aarhus

Ambassade i Danmark - Konsulatet i Aarhus eller andre Sydkoreas konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Sydkoreas ambassade i Danmark Sydkoreas Ambassade i København

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Sydkoreas konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Sydkoreas konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Sydkoreas konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale