Lesotho Flag

Lesotho Konsulat i København

Danmark Flag

Den Lesotho diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Lesothos konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Lesotho ambassade og alle andre Lesotho konsulater i Danmark.

Lesotho Konsulat i København
Lesotho Consulate in Copenhagen, Denmark Store Kongensgade 30 1264 Copenhagen K Denmark

Telefon:

(+45) 33 11 17 40

Fax:

(+45) 33 11 40 12

E-mail:

ab@kaereven.dk

Hjemmeside:

Konsul:

Ariane Bigler

Åbningstid:

09.00-16.00

Lesothos konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Lesotho interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Lesotho konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Lesothos konsulat i København ledes af Ariane Bigler , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 33 11 17 40 eller e-mail ab@kaereven.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Lesothos konsulat

Nu om dage kræver mange Lesotho konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Lesothos konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Lesotho konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i København?

Det kan være, at Lesotho har flere konsulater i Danmark. Hvis det Lesotho konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Lesotho konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: København

Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Lesotho konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Lesotho ambassade i Danmark

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Lesotho konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Lesotho konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Lesotho konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale