Dominikanske Republik Flag

Dominikansk Konsulat i København

Danmark Flag

Den Dominikanske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Dominikanske Republiks konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Dominikanske ambassade og alle andre Dominikansk konsulater i Danmark.

Dominikansk Konsulat i København
Dominican (Republic) Consulate in Copenhagen, Frydendalsvej 14, 1809 Frederiksberg C, Denmark

Telefon:

(+45) 40 43 57 75

Fax:

E-mail:

consulrddk@gmail.com

Hjemmeside:

Konsul:

Larissa Garcia Bochineck

Åbningstid:

Efter aftale or by Telephone from 10:00 - 14:00

Dominikanske Republiks konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Dominikanske interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Dominikanske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Dominikanske Republiks konsulat i København ledes af Larissa Garcia Bochineck , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 40 43 57 75 eller e-mail consulrddk@gmail.com

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Dominikanske Republiks konsulat

Nu om dage kræver mange Dominikanske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Dominikanske Republiks konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Dominikanske konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i København?

Det kan være, at Dominikanske Republik har flere konsulater i Danmark. Hvis det Dominikansk konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Dominikansk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: København

Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Dominikanske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Dominikanske ambassade i Danmark

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Dominikansk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Dominikansk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Dominikansk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale