Maldiverne Flag

Maldivernsk Konsulat i København

Danmark Flag

Den Maldivernske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Maldivernes konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Maldivernske ambassade og alle andre Maldivernsk konsulater i Danmark.

Maldivernsk Konsulat i København
Maldivian Consulate in Copenhagen, Denmark Vedbek Strandvej 456 2950 Vedbek Denmark

Telefon:

(+45) 4566 0650

Fax:

(+45) 4566 0674

E-mail:

lars@maldivianairtaxi.com

Hjemmeside:

Konsul:

Lars Erik Nielsen

Åbningstid:

Maldivernes konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Maldivernske interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Maldivernske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Maldivernes konsulat i København ledes af Lars Erik Nielsen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 4566 0650 eller e-mail lars@maldivianairtaxi.com

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Maldivernes konsulat

Nu om dage kræver mange Maldivernske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Maldivernes konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Maldivernske konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i København?

Det kan være, at Maldiverne har flere konsulater i Danmark. Hvis det Maldivernsk konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Maldivernsk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: København

Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Maldivernske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Maldivernske ambassade i Danmark

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Maldivernsk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Maldivernsk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Maldivernsk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale