Kasakhstan Flag

Kazakhstansk Konsulat i København

Danmark Flag

Den Kazakhstanske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Kasakhstans konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Kazakhstanske ambassade og alle andre Kazakhstansk konsulater i Danmark.

Kazakhstansk Konsulat i København
Kazakh Honorary Consulate in Copenhagen, Denmark - Havnegade 39 - 1058 Copenhagen K - Denmark

Telefon:

(+45) 96 26 63 33

Fax:

(+45) 96 26 63 35

E-mail:

konsul@kasakhstan-konsulat.dk

Hjemmeside:

Konsul:

Mr Leif Midtgaard Pedersen

Åbningstid:

Efter aftale

Kasakhstans konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Kazakhstanske interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Kazakhstanske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Kasakhstans konsulat i København ledes af Mr Leif Midtgaard Pedersen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 96 26 63 33 eller e-mail konsul@kasakhstan-konsulat.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Kasakhstans konsulat

Nu om dage kræver mange Kazakhstanske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Kasakhstans konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Kazakhstanske konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i København?

Det kan være, at Kasakhstan har flere konsulater i Danmark. Hvis det Kazakhstansk konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Kazakhstansk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: København

Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Kazakhstanske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Kazakhstanske ambassade i Danmark

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Kazakhstansk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Kazakhstansk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Kazakhstansk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale