Mexico Flag

Mexicos Konsulat i Aarhus

Danmark Flag

Den Mexicos diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Mexicos konsulat i Aarhus. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Mexicos ambassade og alle andre Mexicos konsulater i Danmark.

Mexicos Konsulat i Aarhus
Mexican Consulate in Aarhus, Denmark Hjortevenget 2 8270 Hejbjerg Denmark

Telefon:

(+45) 8740 8000

Fax:

(+45) 8740 8001

E-mail:

mail@mexicon.dk

Hjemmeside:

Konsul:

Mr Klaus Erik Krogh

Åbningstid:

Tirsdag-Torsdag: 09.00-11.00

Mexicos konsulat er en bilateral mission i Aarhus og promoverer Mexicos interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Mexicos konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Mexicos konsulat i Aarhus ledes af Mr Klaus Erik Krogh , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 8740 8000 eller e-mail mail@mexicon.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Mexicos konsulat

Nu om dage kræver mange Mexicos konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Mexicos konsulat i Aarhus kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Mexicos konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Aarhus?

Det kan være, at Mexico har flere konsulater i Danmark. Hvis det Mexicos konsulat i Aarhus er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Mexicos konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Aarhus

Ambassade i Danmark - Konsulatet i Aarhus eller andre Mexicos konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Mexicos ambassade i Danmark Mexicos Ambassade i København

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Mexicos konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Mexicos konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Mexicos konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale