Liberia Flag

Liberias Konsulat i København

Danmark Flag

Den Liberias diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Liberias konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Liberias ambassade og alle andre Liberias konsulater i Danmark.

Liberias Konsulat i København
Liberian Consulate in Copenhagen, Denmark- THIS CONSULATE IS CLOSED -

Telefon:

(+49) (0)30 26391194 (embassy in Germany)

Fax:

E-mail:

Hjemmeside:

http://www.liberiaembassygermany.de/

Konsul:

Vacant

Åbningstid:

- Dette konsulat er lukket -

Liberias konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Liberias interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Liberias konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Liberias konsulat i København ledes af Vacant , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+49) (0)30 26391194 (embassy in Germany) eller e-mail

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Liberias konsulat

Nu om dage kræver mange Liberias konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Liberias konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Liberias konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i København?

Det kan være, at Liberia har flere konsulater i Danmark. Hvis det Liberias konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Liberias konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: København

Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Liberias konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Liberias ambassade i Danmark

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Liberias konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Liberias konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Liberias konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale