Swaziland Flag

Swazilands Konsulat i København

Danmark Flag

Den Swazilands diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Swazilands konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Swazilands ambassade og alle andre Swazilands konsulater i Danmark.

Swazilands Konsulat i København
Swazi Consulate in Copenhagen, Denmark - THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Telefon:

(+32) (0)2 347 47 71 (Embassy in Brussels)

Fax:

E-mail:

brussels@eswatini-embassy.eu

Hjemmeside:

www.eswatini-embassy.eu

Konsul:

Vacant

Åbningstid:

- Dette konsulat er lukket -

Swazilands konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Swazilands interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Swazilands konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Swazilands konsulat i København ledes af Vacant , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+32) (0)2 347 47 71 (Embassy in Brussels) eller e-mail brussels@eswatini-embassy.eu

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Swazilands konsulat

Nu om dage kræver mange Swazilands konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Swazilands konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Swazilands konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i København?

Det kan være, at Swaziland har flere konsulater i Danmark. Hvis det Swazilands konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Swazilands konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: København

Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Swazilands konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Swazilands ambassade i Danmark

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Swazilands konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Swazilands konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Swazilands konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale