Bosnien-Hercegovina Flag

Bosnisk Konsulat i Aalborg

Danmark Flag

Den Bosniske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Bosnien-Hercegovinas konsulat i Aalborg. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Bosniske ambassade og alle andre Bosnisk konsulater i Danmark.

Bosnisk Konsulat i Aalborg
Bosnian Herzegovinian Consulate in Aalborg, Denmark Gabelsgade 5 9000 Aalborg Denmark

Telefon:

(+45) 96 31 88 00

Fax:

(+45) 96 31 88 08

E-mail:

mo@kragbak-olesen.dk

Hjemmeside:

Konsul:

Mogens Mogensen Olesen

Åbningstid:

09.00-16.00

Bosnien-Hercegovinas konsulat er en bilateral mission i Aalborg og promoverer Bosniske interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Bosniske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Bosnien-Hercegovinas konsulat i Aalborg ledes af Mogens Mogensen Olesen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 96 31 88 00 eller e-mail mo@kragbak-olesen.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Bosnien-Hercegovinas konsulat

Nu om dage kræver mange Bosniske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Bosnien-Hercegovinas konsulat i Aalborg kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Bosniske konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Aalborg?

Det kan være, at Bosnien-Hercegovina har flere konsulater i Danmark. Hvis det Bosnisk konsulat i Aalborg er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Bosnisk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Aalborg

Ambassade i Danmark - Konsulatet i Aalborg eller andre Bosniske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Bosniske ambassade i Danmark Bosnien-Hercegovinas Ambassade i København

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Bosnisk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Bosnisk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Bosnisk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale