Chad Flag

Tchadisk Konsulat i København

Danmark Flag

Den Tchadiske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Chads konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Tchadiske ambassade og alle andre Tchadisk konsulater i Danmark.

Tchadisk Konsulat i København
Chadian Consulate in Copenhagen, Denmark c/o Missionpharma A/S Vassingeredvej 9 3540 Lynge Denmark

Telefon:

(+45) 4816 3200

Fax:

E-mail:

tchad@missionpharma.com

Hjemmeside:

Konsul:

Mr Kim Erik Ginnerup

Åbningstid:

10.00-12.00

Chads konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Tchadiske interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Tchadiske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Chads konsulat i København ledes af Mr Kim Erik Ginnerup , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 4816 3200 eller e-mail tchad@missionpharma.com

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Chads konsulat

Nu om dage kræver mange Tchadiske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Chads konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Tchadiske konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i København?

Det kan være, at Chad har flere konsulater i Danmark. Hvis det Tchadisk konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Tchadisk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: København

Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Tchadiske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Tchadiske ambassade i Danmark

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Tchadisk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Tchadisk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Tchadisk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale