Norge Flag

Norsk Konsulat i Rønne

Danmark Flag

Den Norske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Norges konsulat i Rønne. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Norske ambassade og alle andre Norsk konsulater i Danmark.

Norsk Konsulat i Rønne
Norwegian Honorary Consulate in Ronne, Denmark - Fiskerivej 1 - 3700 Ronne - Denmark

Telefon:

(+45) 56 90 60 00

Fax:

E-mail:

klaus.b.nielsen@espersen.com

Hjemmeside:

www.norway.no/no/denmark

Konsul:

Mr Klaus Beyer Nielsen

Åbningstid:

Efter aftale

Norges konsulat er en bilateral mission i Rønne og promoverer Norske interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Norske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Norges konsulat i Rønne ledes af Mr Klaus Beyer Nielsen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 56 90 60 00 eller e-mail klaus.b.nielsen@espersen.com

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Norges konsulat

Nu om dage kræver mange Norske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Norges konsulat i Rønne kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Norske konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Rønne?

Det kan være, at Norge har flere konsulater i Danmark. Hvis det Norsk konsulat i Rønne er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Norsk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Fredericia, Helsingør, Herning, Hjørring, Odense, Rønne og Thisted

Ambassade i Danmark - Konsulatet i Rønne eller andre Norske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Norske ambassade i Danmark Norges Ambassade i København

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Norsk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Norsk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Norsk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale