Polen Flag

Polens Konsulat i Aarhus

Danmark Flag

Den Polens diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Polens konsulat i Aarhus. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Polens ambassade og alle andre Polens konsulater i Danmark.

Polens Konsulat i Aarhus
Polish Honorary Consulate in Aarhus, Denmark - Mariane Thomsens Gade 1C, 8. - 8000 Aarhus C. - Denmark

Telefon:

(+45) 8734 3434 / (+45) 2819 5838

Fax:

E-mail:

office@interlex.dk

Hjemmeside:

Konsul:

Jesper Orskov Nielsen

Åbningstid:

Efter aftale

Polens konsulat er en bilateral mission i Aarhus og promoverer Polens interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Polens konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Polens konsulat i Aarhus ledes af Jesper Orskov Nielsen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 8734 3434 / (+45) 2819 5838 eller e-mail office@interlex.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Polens konsulat

Nu om dage kræver mange Polens konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Polens konsulat i Aarhus kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Polens konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Aarhus?

Det kan være, at Polen har flere konsulater i Danmark. Hvis det Polens konsulat i Aarhus er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Polens konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Aarhus og Svendborg

Ambassade i Danmark - Konsulatet i Aarhus eller andre Polens konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Polens ambassade i Danmark Polens Ambassade i København

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Polens konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Polens konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Polens konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale