Peru Flag

Peruviansk Konsulat i København

Danmark Flag

Den Peruvianske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Perus konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Peruvianske ambassade og alle andre Peruviansk konsulater i Danmark.

Peruviansk Konsulat i København
Peruvian Honorary Consulate in Copenhagen, Denmark - Hojskolevej 15 - 2960 Rungsted Kyst - Denmark

Telefon:

(+45) 6070 6428 Only Wednesday 16.00 - 18.00 Hrs.

Fax:

E-mail:

info@consuladoperu.dk

Hjemmeside:

www.consuladoperu.dk

Konsul:

Lone Falck Jorgensen

Åbningstid:

Efter aftale

Perus konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Peruvianske interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Peruvianske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Perus konsulat i København ledes af Lone Falck Jorgensen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 6070 6428 Only Wednesday 16.00 - 18.00 Hrs. eller e-mail info@consuladoperu.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Perus konsulat

Nu om dage kræver mange Peruvianske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Perus konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Peruvianske konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i København?

Det kan være, at Peru har flere konsulater i Danmark. Hvis det Peruviansk konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Peruviansk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: København

Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Peruvianske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Peruvianske ambassade i Danmark

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Peruviansk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Peruviansk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Peruviansk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale