Senegal Flag

Senegals Konsulat i København

Danmark Flag

Den Senegals diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Senegals konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Senegals ambassade og alle andre Senegals konsulater i Danmark.

Senegals Konsulat i København
Senegalese Consulate General in Copenhagen, Denmark Ved Vesterport 6, 2nd floor 1612 Copenhagen V Denmark

Telefon:

(+45) 36 77 27 88

Fax:

(+45) 36 77 27 47

E-mail:

Hjemmeside:

Konsul:

Mr Bjorn Rosenvinge-Thermer

Åbningstid:

Senegals konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Senegals interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Senegals konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Senegals konsulat i København ledes af Mr Bjorn Rosenvinge-Thermer , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 36 77 27 88 eller e-mail

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Senegals konsulat

Nu om dage kræver mange Senegals konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Senegals konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Senegals konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i København?

Det kan være, at Senegal har flere konsulater i Danmark. Hvis det Senegals konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Senegals konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: København

Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Senegals konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Senegals ambassade i Danmark

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Senegals konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Senegals konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Senegals konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale