Burkina Faso Flag

Burkina Fasos Konsulat i Aarhus

Danmark Flag

Den Burkina Fasos diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Burkina Fasos konsulat i Aarhus. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Burkina Fasos ambassade og alle andre Burkina Fasos konsulater i Danmark.

Burkina Fasos Konsulat i Aarhus
Burkina Faso Consulate in Aarhus, Denmark - THIS CONSULATE IS TEMPORARY CLOSED -

Telefon:

(+45) 39 18 40 22 (Embassy in Copenhagen)

Fax:

E-mail:

mail@ambaburkina.dk

Hjemmeside:

_

Konsul:

Vacant

Åbningstid:

- THIS CONSULATE IS TEMPORARY CLOSED -

Burkina Fasos konsulat er en bilateral mission i Aarhus og promoverer Burkina Fasos interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Burkina Fasos konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Burkina Fasos konsulat i Aarhus ledes af Vacant , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 39 18 40 22 (Embassy in Copenhagen) eller e-mail mail@ambaburkina.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Burkina Fasos konsulat

Nu om dage kræver mange Burkina Fasos konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Burkina Fasos konsulat i Aarhus kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Burkina Fasos konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Aarhus?

Det kan være, at Burkina Faso har flere konsulater i Danmark. Hvis det Burkina Fasos konsulat i Aarhus er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Burkina Fasos konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Aarhus

Ambassade i Danmark - Konsulatet i Aarhus eller andre Burkina Fasos konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Burkina Fasos ambassade i Danmark Burkina Fasos Ambassade i København

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Burkina Fasos konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Burkina Fasos konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Burkina Fasos konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale