Danmark Flag

Dansk Konsulat i Honolulu

Amerikas Forenede Stater Flag

Den Danske diplomatiske mission i Amerikas Forenede Stater. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Danmarks konsulat i Honolulu. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Amerikas Forenede Stater. Fra denne side kan du også navigere til den Danske ambassade og alle andre Dansk konsulater i Amerikas Forenede Stater.

Dansk Konsulat i Honolulu
Danish Honorary Consulate in Honolulu, United States - 3615 Harding Avenue #304 - Honolulu, HI 96816 - United States

Telefon:

(+1) 808-476-5773 & (+1) 808-476-5772

Fax:

E-mail:

benmad@umgate.dk

Hjemmeside:

usa.um.dk

Konsul:

Mr Benny Madsen

Åbningstid:

Efter aftale

Danmarks konsulat er en bilateral mission i Honolulu og promoverer Danske interesser i Amerikas Forenede Stater.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Danske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Danmarks konsulat i Honolulu ledes af Mr Benny Madsen , Konsul til Amerikas Forenede Stater og kan kontaktes på telefon (+1) 808-476-5773 & (+1) 808-476-5772 eller e-mail benmad@umgate.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Danmarks konsulat

Nu om dage kræver mange Danske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Danmarks konsulat i Honolulu kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Danske konsulater i Amerikas Forenede Stater

Langt væk fra konsulatet i Honolulu?

Det kan være, at Danmark har flere konsulater i Amerikas Forenede Stater. Hvis det Dansk konsulat i Honolulu er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Dansk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vi har oplistet alle Danske konsulater i Amerikas Forenede Stater for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Anchorage, Atlanta, Boston, Charleston, Chicago, Cleveland, Dallas, Denver, Des Moines, Detroit, Honolulu, Houston, Indiennapolis, Jacksonville, Kansas City, Los Angeles, Macon, Miami, Milwaukee, Minneapolis, Mobile, Nashville, New Orleans, New York, Norfolk, Oklahoma City, Omaha, Philadelphia, Phoenix, Pittsburgh, Portland, Sacramento, Salt Lake City, San Diego, San Francisco, Seattle, St Louis og Tampa

Ambassade i Amerikas Forenede Stater - Konsulatet i Honolulu eller andre Danske konsulater i Amerikas Forenede Stater kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Danske ambassade i Amerikas Forenede Stater Danmarks Ambassade i Washington

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Dansk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Dansk konsulater, som findes i Amerikas Forenede Stater, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Dansk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.