Danmark Flag

Dansk Konsulat i Saint Johns

Antigua og Barbuda Flag

Den Danske diplomatiske mission i Antigua og Barbuda. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Danmarks konsulat i Saint Johns. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Antigua og Barbuda. Fra denne side kan du også navigere til den Danske ambassade og alle andre Dansk konsulater i Antigua og Barbuda.

Dansk Konsulat i Saint Johns
Danish Honorary Consulate in St. Johns, Antigua and Barbuda - C/O Indigo Divers - Box JH145 - Jolly Harbour Commercial Centre - St. Mary - Antigua and Barbuda

Telefon:

(+1 268) 5623483

Fax:

(+1 268) 7203484

E-mail:

mogahr@umgate.dk

Hjemmeside:

usa.um.dk

Konsul:

Åbningstid:

Efter aftale

Danmarks konsulat er en bilateral mission i Saint Johns og promoverer Danske interesser i Antigua og Barbuda.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Danske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Danmarks konsulat i Saint Johns ledes af , Konsul til Antigua og Barbuda og kan kontaktes på telefon (+1 268) 5623483 eller e-mail mogahr@umgate.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Danmarks konsulat

Nu om dage kræver mange Danske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Danmarks konsulat i Saint Johns kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Danske konsulater i Antigua og Barbuda

Langt væk fra konsulatet i Saint Johns?

Det kan være, at Danmark har flere konsulater i Antigua og Barbuda. Hvis det Dansk konsulat i Saint Johns er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Dansk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vi har oplistet alle Danske konsulater i Antigua og Barbuda for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Saint Johns

Ambassade i Antigua og Barbuda - Konsulatet i Saint Johns eller andre Danske konsulater i Antigua og Barbuda kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Danske ambassade i Antigua og Barbuda

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Dansk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Dansk konsulater, som findes i Antigua og Barbuda, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Dansk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.