Danmark Flag

Dansk Konsulat i Guayaquil

Ecuador Flag

Den Danske diplomatiske mission i Ecuador. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Danmarks konsulat i Guayaquil. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Ecuador. Fra denne side kan du også navigere til den Danske ambassade og alle andre Dansk konsulater i Ecuador.

Dansk Konsulat i Guayaquil
Danish Honorary Consulate in Guayaquil, Ecuador - Cordoba No. 604, 3er. piso, of. No. 304 - P.O. Box 09-01-1118 - Guayaquil, Guayas - Ecuador

Telefon:

(+593) 4 230 8020 / (+593) 4 09974 2908

Fax:

(+593) 4 220 4591

E-mail:

Hjemmeside:

ecuador.um.dk

Konsul:

Flemming Bo Falkeneft

Åbningstid:

Mandag-Fredag: 09.00-12.00

Danmarks konsulat er en bilateral mission i Guayaquil og promoverer Danske interesser i Ecuador.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Danske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Danmarks konsulat i Guayaquil ledes af Flemming Bo Falkeneft , Konsul til Ecuador og kan kontaktes på telefon (+593) 4 230 8020 / (+593) 4 09974 2908 eller e-mail

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Danmarks konsulat

Nu om dage kræver mange Danske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Danmarks konsulat i Guayaquil kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Danske konsulater i Ecuador

Langt væk fra konsulatet i Guayaquil?

Det kan være, at Danmark har flere konsulater i Ecuador. Hvis det Dansk konsulat i Guayaquil er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Dansk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vi har oplistet alle Danske konsulater i Ecuador for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Guayaquil og Quito

Danske Ambassade i Ecuador - Konsulatet i Guayaquil eller andre Danske konsulater i Ecuador kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Danske ambassade i Ecuador

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Dansk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Dansk konsulater, som findes i Ecuador, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Dansk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.