Danmark Flag

Dansk Konsulat i Jerez de la Frontera

Spanien Flag

Den Danske diplomatiske mission i Spanien. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Danmarks konsulat i Jerez de la Frontera. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Spanien. Fra denne side kan du også navigere til den Danske ambassade og alle andre Dansk konsulater i Spanien.

Dansk Konsulat i Jerez de la Frontera
Danish Vice Consulate in Jerez de la Frontera, Spain - Manuel Maria Gonzalez 12 11403 Jerez de la Frontera Spain

Telefon:

(+34) 956 357 004

Fax:

(+34) 956 357 057

E-mail:

maugon@umgate.dk

Hjemmeside:

spanien.um.dk

Konsul:

Mauricio Gonzalez-Gordon Lopez de Carrizosa Vice

Åbningstid:

Mandag-Fredag: 08.00-14.00 / 16.00-18.45

Danmarks konsulat er en bilateral mission i Jerez de la Frontera og promoverer Danske interesser i Spanien.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Danske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Danmarks konsulat i Jerez de la Frontera ledes af Mauricio Gonzalez-Gordon Lopez de Carrizosa Vice , Konsul til Spanien og kan kontaktes på telefon (+34) 956 357 004 eller e-mail maugon@umgate.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Danmarks konsulat

Nu om dage kræver mange Danske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Danmarks konsulat i Jerez de la Frontera kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Danske konsulater i Spanien

Langt væk fra konsulatet i Jerez de la Frontera?

Det kan være, at Danmark har flere konsulater i Spanien. Hvis det Dansk konsulat i Jerez de la Frontera er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Dansk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Alicante, Almeria, Barcelona, Bilbao, Jerez de la Frontera, La Coruna, Malaga, Palma de Mallorca, Santa Cruz de Tenerife, Santander, Sevilla, Valencia og Vigo

Ambassade i Spanien - Konsulatet i Jerez de la Frontera eller andre Danske konsulater i Spanien kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Danske ambassade i Spanien Danmarks Ambassade i Madrid

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Dansk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Dansk konsulater, som findes i Spanien, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Dansk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale