Danmark Flag

Dansk Konsulat i Oulu

Finland Flag

Den Danske diplomatiske mission i Finland. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Danmarks konsulat i Oulu. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Finland. Fra denne side kan du også navigere til den Danske ambassade og alle andre Dansk konsulater i Finland.

Dansk Konsulat i Oulu
Danish Honorary Consulate in Oulu, Finland - Letonranta 46 - 90810 Kiviniemi - Finland

Telefon:

+358 (0) 40 532 4183

Fax:

E-mail:

johan.granholm@lappset.com

Hjemmeside:

finland.um.dk

Konsul:

Johan Granholm

Åbningstid:

Mandag-Fredag: 08.00-16.00

Danmarks konsulat er en bilateral mission i Oulu og promoverer Danske interesser i Finland.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Danske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Danmarks konsulat i Oulu ledes af Johan Granholm , Konsul til Finland og kan kontaktes på telefon +358 (0) 40 532 4183 eller e-mail johan.granholm@lappset.com

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Danmarks konsulat

Nu om dage kræver mange Danske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Danmarks konsulat i Oulu kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Danske konsulater i Finland

Langt væk fra konsulatet i Oulu?

Det kan være, at Danmark har flere konsulater i Finland. Hvis det Dansk konsulat i Oulu er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Dansk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Hanko, Kokkola, Kotka, Kuopio, Mariehamn, Oulu, Jakobstad, Pori, Porvoo, Rovaniemi, Tampere, Turku og Vaasa

Ambassade i Finland - Konsulatet i Oulu eller andre Danske konsulater i Finland kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Danske ambassade i Finland Danmarks Ambassade i Helsinki

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Dansk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Dansk konsulater, som findes i Finland, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Dansk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale