Danmark Flag

Dansk Konsulat i Chongqing

Kina Flag

Den Danske diplomatiske mission i Kina. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Danmarks konsulat i Chongqing. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Kina. Fra denne side kan du også navigere til den Danske ambassade og alle andre Dansk konsulater i Kina.

Dansk Konsulat i Chongqing
Danish Consulate General in Chongqing, China - Central District - 400010 Chongqing - China

Telefon:

+86 (23) 6399 8332

Fax:

E-mail:

lalura@um.dk

Hjemmeside:

kina.um.dk

Konsul:

Lars Lund Rasmussen

Åbningstid:

Efter aftale

Danmarks konsulat er en bilateral mission i Chongqing og promoverer Danske interesser i Kina.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Danske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Danmarks konsulat i Chongqing ledes af Lars Lund Rasmussen , Konsul til Kina og kan kontaktes på telefon +86 (23) 6399 8332 eller e-mail lalura@um.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Danmarks konsulat

Nu om dage kræver mange Danske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Danmarks konsulat i Chongqing kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Danske konsulater i Kina

Langt væk fra konsulatet i Chongqing?

Det kan være, at Danmark har flere konsulater i Kina. Hvis det Dansk konsulat i Chongqing er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Dansk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Chongqing, Guangzhou og Shanghai

Ambassade i Kina - Konsulatet i Chongqing eller andre Danske konsulater i Kina kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Danske ambassade i Kina Danmarks Ambassade i Beijing

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Dansk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Dansk konsulater, som findes i Kina, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Dansk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale