Danmark Flag

Dansk Konsulat i Auckland

New Zealand Flag

Den Danske diplomatiske mission i New Zealand. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Danmarks konsulat i Auckland. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i New Zealand. Fra denne side kan du også navigere til den Danske ambassade og alle andre Dansk konsulater i New Zealand .

Dansk Konsulat i Auckland
Danish Consulate General in Auckland, New Zealand 273 Bleakhouse Road Howick, Manukau P.O. Box 619 Auckland 1140 New Zealand

Telefon:

(+64) (9) 537 3099

Fax:

(+64) (9) 537 3067

E-mail:

danish.nz@xtra.co.nz

Hjemmeside:

www.danishconsulatesnz.org.nz

Konsul:

Mr Niels Jegersborg

Åbningstid:

Danmarks konsulat er en bilateral mission i Auckland og promoverer Danske interesser i New Zealand.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Danske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Danmarks konsulat i Auckland ledes af Mr Niels Jegersborg , Konsul til New Zealand og kan kontaktes på telefon (+64) (9) 537 3099 eller e-mail danish.nz@xtra.co.nz

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Danmarks konsulat

Nu om dage kræver mange Danske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Danmarks konsulat i Auckland kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Danske konsulater i New Zealand

Langt væk fra konsulatet i Auckland?

Det kan være, at Danmark har flere konsulater i New Zealand. Hvis det Dansk konsulat i Auckland er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Dansk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vi har oplistet alle Danske konsulater i New Zealand for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Auckland, Christchurch og Wellington

Danske Ambassade i New Zealand - Konsulatet i Auckland eller andre Danske konsulater i New Zealand kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Danske ambassade i New Zealand

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Dansk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Dansk konsulater, som findes i New Zealand, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Dansk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.