Danmark Flag

Dansk Konsulat i Nagoya

Japan Flag

Den Danske diplomatiske mission i Japan. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Danmarks konsulat i Nagoya. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Japan. Fra denne side kan du også navigere til den Danske ambassade og alle andre Dansk konsulater i Japan.

Dansk Konsulat i Nagoya
Danish Consulate in Nagoya, Japan c/o Toyota Motor Corporation 1-23-22, Izumi Higashi-ku, Nagoya 461-8711 Japan

Telefon:

(+81) (52) 952 2111

Fax:

(+81) (52) 952 4900

E-mail:

Hjemmeside:

Konsul:

Tatsuro Toyoda

Åbningstid:

9-17

Danmarks konsulat er en bilateral mission i Nagoya og promoverer Danske interesser i Japan.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Danske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Danmarks konsulat i Nagoya ledes af Tatsuro Toyoda , Konsul til Japan og kan kontaktes på telefon (+81) (52) 952 2111 eller e-mail

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Danmarks konsulat

Nu om dage kræver mange Danske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Danmarks konsulat i Nagoya kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Danske konsulater i Japan

Langt væk fra konsulatet i Nagoya?

Det kan være, at Danmark har flere konsulater i Japan. Hvis det Dansk konsulat i Nagoya er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Dansk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Fukuoka, Hiroshima, Kobe, Nagano, Nagayo, Nagoya, Osaka og Sapporo

Ambassade i Japan - Konsulatet i Nagoya eller andre Danske konsulater i Japan kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Danske ambassade i Japan Danmarks Ambassade i Tokyo

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Dansk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Dansk konsulater, som findes i Japan, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Dansk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale