Danmark Flag

Dansk Konsulat i Eilat

Israel Flag

Den Danske diplomatiske mission i Israel. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Danmarks konsulat i Eilat. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Israel. Fra denne side kan du også navigere til den Danske ambassade og alle andre Dansk konsulater i Israel.

Dansk Konsulat i Eilat
Danish Consulate in Eilat, Israel 1, Giladim Street P.O.Box 1099 Eilat 88110 Israel

Telefon:

(+972) (8) 633 8282

Fax:

(+972) (8) 633 7189

E-mail:

upg7@bezeqint.net

Hjemmeside:

Konsul:

Åbningstid:

Sun-Torsdag: 8-17

Danmarks konsulat er en bilateral mission i Eilat og promoverer Danske interesser i Israel.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Danske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Danmarks konsulat i Eilat ledes af , Konsul til Israel og kan kontaktes på telefon (+972) (8) 633 8282 eller e-mail upg7@bezeqint.net

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Danmarks konsulat

Nu om dage kræver mange Danske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Danmarks konsulat i Eilat kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Danske konsulater i Israel

Langt væk fra konsulatet i Eilat?

Det kan være, at Danmark har flere konsulater i Israel. Hvis det Dansk konsulat i Eilat er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Dansk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vi har oplistet alle Danske konsulater i Israel for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Eilat, Haifa og Jerusalem

Danske Ambassade i Israel - Konsulatet i Eilat eller andre Danske konsulater i Israel kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Danske ambassade i Israel Danmarks Ambassade i Tel Aviv

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Dansk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Dansk konsulater, som findes i Israel, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Dansk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.