Danmark Flag

Dansk Konsulat i Cebu City

Filippinerne Flag

Den Danske diplomatiske mission i Filippinerne. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Danmarks konsulat i Cebu City. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Filippinerne. Fra denne side kan du også navigere til den Danske ambassade og alle andre Dansk konsulater i Filippinerne .

Dansk Konsulat i Cebu City
Danish Consulate in Cebu City, the Philippines 9th Floor, Keppel Center Cebu Business Park Suite 903 6000 Cebu City Philippines

Telefon:

(+63) (32) 415 76 89

Fax:

(+63) (32) 233 13 73

E-mail:

cebudanishconsulate@gmail.com

Hjemmeside:

filippinerne.um.dk

Konsul:

Mr Sabino Regner Dapat

Åbningstid:

08.30-11.30 and 14.00-16.00

Danmarks konsulat er en bilateral mission i Cebu City og promoverer Danske interesser i Filippinerne.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Danske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Danmarks konsulat i Cebu City ledes af Mr Sabino Regner Dapat , Konsul til Filippinerne og kan kontaktes på telefon (+63) (32) 415 76 89 eller e-mail cebudanishconsulate@gmail.com

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Danmarks konsulat

Nu om dage kræver mange Danske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Danmarks konsulat i Cebu City kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Danske konsulater i Filippinerne

Langt væk fra konsulatet i Cebu City?

Det kan være, at Danmark har flere konsulater i Filippinerne. Hvis det Dansk konsulat i Cebu City er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Dansk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vi har oplistet alle Danske konsulater i Filippinerne for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Cebu City, Davao City og Manila

Danske Ambassade i Filippinerne - Konsulatet i Cebu City eller andre Danske konsulater i Filippinerne kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Danske ambassade i Filippinerne

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Dansk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Dansk konsulater, som findes i Filippinerne, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Dansk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.