Danmark Flag

Dansk Konsulat i Freetown

Sierra Leone Flag

Den Danske diplomatiske mission i Sierra Leone. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Danmarks konsulat i Freetown. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Sierra Leone. Fra denne side kan du også navigere til den Danske ambassade og alle andre Dansk konsulater i Sierra Leone.

Dansk Konsulat i Freetown
Danish Honorary Consulate in Freetown, Sierra Leone - 2 Blackhall Road - Freetown - Sierra Leone

Telefon:

(+232) 76 907 429

Fax:

E-mail:

danishconsulatesil@obts.dk

Hjemmeside:

sierraleone.um.dk

Konsul:

Mr Frederik Dam Andersen

Åbningstid:

Mandag-Fredag: 12.00-14.00

Danmarks konsulat er en bilateral mission i Freetown og promoverer Danske interesser i Sierra Leone.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Danske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Danmarks konsulat i Freetown ledes af Mr Frederik Dam Andersen , Konsul til Sierra Leone og kan kontaktes på telefon (+232) 76 907 429 eller e-mail danishconsulatesil@obts.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Danmarks konsulat

Nu om dage kræver mange Danske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Danmarks konsulat i Freetown kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Danske konsulater i Sierra Leone

Langt væk fra konsulatet i Freetown?

Det kan være, at Danmark har flere konsulater i Sierra Leone. Hvis det Dansk konsulat i Freetown er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Dansk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Freetown

Ambassade i Sierra Leone - Konsulatet i Freetown eller andre Danske konsulater i Sierra Leone kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Danske ambassade i Sierra Leone

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Dansk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Dansk konsulater, som findes i Sierra Leone, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Dansk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale