Danmark Flag

Dansk Konsulat i Windhoek

Namibia Flag

Den Danske diplomatiske mission i Namibia. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Danmarks konsulat i Windhoek. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Namibia. Fra denne side kan du også navigere til den Danske ambassade og alle andre Dansk konsulater i Namibia.

Dansk Konsulat i Windhoek
Danish Honorary Consulate in Windhoek, Namibia - 39 Schanzen Road - Windhoek (P/Bag 13303) - NA Windhoek - Namibia

Telefon:

(+264) 61230526

Fax:

E-mail:

klaend@umgate.dk

Hjemmeside:

Konsul:

Klaus Endresen

Åbningstid:

Mandag & Torsdag: 09.00-11.00

Danmarks konsulat er en bilateral mission i Windhoek og promoverer Danske interesser i Namibia.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Danske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Danmarks konsulat i Windhoek ledes af Klaus Endresen , Konsul til Namibia og kan kontaktes på telefon (+264) 61230526 eller e-mail klaend@umgate.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Danmarks konsulat

Nu om dage kræver mange Danske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Danmarks konsulat i Windhoek kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Danske konsulater i Namibia

Langt væk fra konsulatet i Windhoek?

Det kan være, at Danmark har flere konsulater i Namibia. Hvis det Dansk konsulat i Windhoek er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Dansk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Windhoek

Ambassade i Namibia - Konsulatet i Windhoek eller andre Danske konsulater i Namibia kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Danske ambassade i Namibia

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Dansk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Dansk konsulater, som findes i Namibia, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Dansk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale