Danmark Flag

Dansk Konsulat i Lubumbashi

Congo Den Demokratiske Republik Flag

Den Danske diplomatiske mission i Congo Den Demokratiske Republik. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Danmarks konsulat i Lubumbashi. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Congo Den Demokratiske Republik. Fra denne side kan du også navigere til den Danske ambassade og alle andre Dansk konsulater i Congo Den Demokratiske Republik.

Dansk Konsulat i Lubumbashi
Danish Consulate in Lubumbashi, Congo (Democratic Republic) - c/o Amato Freres & Cie. - Route de la Munama - Lubumbashi - Congo (Democratic Republic)

Telefon:

(+243) 850054933

Fax:

E-mail:

jeanloup.touzard@gmail.com

Hjemmeside:

drcongo.um.dk

Konsul:

Jean-Loup Touzard

Åbningstid:

Mandag-Fredag 08:00-12:00, 14:00-17:00

Danmarks konsulat er en bilateral mission i Lubumbashi og promoverer Danske interesser i Congo Den Demokratiske Republik.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Danske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Danmarks konsulat i Lubumbashi ledes af Jean-Loup Touzard , Konsul til Congo Den Demokratiske Republik og kan kontaktes på telefon (+243) 850054933 eller e-mail jeanloup.touzard@gmail.com

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Danmarks konsulat

Nu om dage kræver mange Danske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Danmarks konsulat i Lubumbashi kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Danske konsulater i Congo Den Demokratiske Republik

Langt væk fra konsulatet i Lubumbashi?

Det kan være, at Danmark har flere konsulater i Congo Den Demokratiske Republik. Hvis det Dansk konsulat i Lubumbashi er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Dansk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Lubumbashi

Ambassade i Congo Den Demokratiske Republik - Konsulatet i Lubumbashi eller andre Danske konsulater i Congo Den Demokratiske Republik kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Danske ambassade i Congo Den Demokratiske Republik

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Dansk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Dansk konsulater, som findes i Congo Den Demokratiske Republik, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Dansk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale