Oman Flag

Oman Konsulat i Aarhus

Danmark Flag

Den Omans diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Omans konsulat i Aarhus. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Omans ambassade og alle andre Oman konsulater i Danmark.

Oman Konsulat i Aarhus
Omani Consulate in Aarhus, Denmark Strandvenget 5 B 8240 Risskov Denmark

Telefon:

(+45) 8617 5072 (+45) 8617 0517

Fax:

(+45) 8617 5058

E-mail:

Hjemmeside:

Konsul:

Mr Ole Munch Nielsen

Åbningstid:

Omans konsulat er en bilateral mission i Aarhus og promoverer Omans interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Omans konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Omans konsulat i Aarhus ledes af Mr Ole Munch Nielsen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 8617 5072 (+45) 8617 0517 eller e-mail

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Omans konsulat

Nu om dage kræver mange Omans konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Omans konsulat i Aarhus kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Omans konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Aarhus?

Det kan være, at Oman har flere konsulater i Danmark. Hvis det Oman konsulat i Aarhus er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Oman konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Aarhus

Ambassade i Danmark - Konsulatet i Aarhus eller andre Omans konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Omans ambassade i Danmark

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Oman konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Oman konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Oman konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale