Sverige Flag

Svensk Konsulat i Aalborg

Danmark Flag

Den Svenske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Sveriges konsulat i Aalborg. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Svenske ambassade og alle andre Svensk konsulater i Danmark.

Svensk Konsulat i Aalborg
Swedish Honorary Consulate in Aalborg, Denmark - Kristinevej 2 - 9000 Aalborg - Denmark

Telefon:

(+45) 96 45 44 35

Fax:

E-mail:

info@dska.dk

Hjemmeside:

www.swedenabroad.se/copenhagen/

Konsul:

Annette Koch Byrdal

Åbningstid:

Sveriges konsulat er en bilateral mission i Aalborg og promoverer Svenske interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Svenske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Sveriges konsulat i Aalborg ledes af Annette Koch Byrdal , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 96 45 44 35 eller e-mail info@dska.dk

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Sveriges konsulat

Nu om dage kræver mange Svenske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Sveriges konsulat i Aalborg kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Svenske konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Aalborg?

Det kan være, at Sverige har flere konsulater i Danmark. Hvis det Svensk konsulat i Aalborg er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Svensk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Helsingør, Nykøbing Falster, Odense, Rønne og Viborg

Ambassade i Danmark - Konsulatet i Aalborg eller andre Svenske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Svenske ambassade i Danmark Sveriges Ambassade i København

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Svensk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Svensk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Svensk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale