Ungarn Flag

Ungarns Konsulat i Aarhus

Danmark Flag

Den Ungarns diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Ungarns konsulat i Aarhus. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Ungarns ambassade og alle andre Ungarns konsulater i Danmark.

Ungarns Konsulat i Aarhus
Hungarian Consulate General in Aarhus, Denmark Seren Frichs Vej 38 K, first floor 8230 ebyhej Denmark

Telefon:

(+45) 86 18 49 33

Fax:

(+45) 86 19 81 11

E-mail:

consul@huconsulate.com

Hjemmeside:

Konsul:

Mr Heine Sveistrup Jensen

Åbningstid:

Ungarns konsulat er en bilateral mission i Aarhus og promoverer Ungarns interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Ungarns konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Ungarns konsulat i Aarhus ledes af Mr Heine Sveistrup Jensen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 86 18 49 33 eller e-mail consul@huconsulate.com

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Ungarns konsulat

Nu om dage kræver mange Ungarns konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Ungarns konsulat i Aarhus kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Ungarns konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Aarhus?

Det kan være, at Ungarn har flere konsulater i Danmark. Hvis det Ungarns konsulat i Aarhus er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Ungarns konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for: Aarhus

Ambassade i Danmark - Konsulatet i Aarhus eller andre Ungarns konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Ungarns ambassade i Danmark Ungarns Ambassade i København

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau.

Det kan være, at det nærmeste Ungarns konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov.

Forskellen mellem de adskillige Ungarns konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Ungarns konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.


Oplysninger om pas, visum og aftale