Grækenlands Konsulat i Aarhus

       
  Du er her: Grækenlands Konsulat i Aarhus

Danmark konsulater i udlandet

 
 

 

Udenlandske konsulater i Danmark

 

  Grækenland Flag

Græsk Konsulat i Aarhus

Danmark
Danmark Flag

Den Græske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Grækenlands konsulat i Aarhus. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark . Fra denne side kan du også navigere til den Græske ambassade og alle andre Græsk konsulater i Danmark.
Grækenlands konsulat er en bilateral mission i Aarhus og promoverer Græske interesser i Danmark. Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Græske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet. Grækenlands konsulat i Aarhus ledes af Odd Sinding , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 8676 1414 eller e-mail info@sindingco.dk

Langt væk fra konsulatet i Aarhus? - Det kan være, at Grækenland har flere konsulater i Danmark. Hvis det Græsk konsulat i Aarhus er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Græsk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Græsk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Græsk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater. Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Græsk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.

Vi har oplistet alle Græske konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Aarhus

Græske Ambassade i Danmark - Konsulatet i Aarhus eller andre Græske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Græske ambassade i Danmark Grækenlands Ambassade i København

Aftale med Grækenlands konsulat - Nu om dage kræver mange Græske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg. I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website. På den officielle hjemmeside for Grækenlands konsulat i Aarhus kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.


 

www.danmarks-ambassade.com

 

danmarks-ambassade.com - Denne website er ikke den officielle website for Grækenlands konsulat i Aarhus - Danmark. Denne website er desuden ikke tilknyttet visumafdelingen på Grækenlands konsulat eller nogen anden konsularafdeling. For yderligere information besøg venligst vores side vedr ansvarsfritagelse.

Disclaimer & Privacy Policy