Italiens Konsulat i Aalborg

       
  Du er her: Italiens Konsulat i Aalborg

Danmark konsulater i udlandet

 
 

 

Udenlandske konsulater i Danmark

 

  Italien Flag

Italiensk Konsulat i Aalborg

Danmark
Danmark Flag

Den Italienske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Italiens konsulat i Aalborg. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark . Fra denne side kan du også navigere til den Italienske ambassade og alle andre Italiensk konsulater i Danmark.
Italiens konsulat er en bilateral mission i Aalborg og promoverer Italienske interesser i Danmark. Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Italienske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet. Italiens konsulat i Aalborg ledes af Giovanni Volpi, Vice , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 4063 8050 (+45) 9811 3755 eller e-mail giovanni@sangiovanni.dk

Langt væk fra konsulatet i Aalborg? - Det kan være, at Italien har flere konsulater i Danmark. Hvis det Italiensk konsulat i Aalborg er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Italiensk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Italiensk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Italiensk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater. Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Italiensk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.

Vi har oplistet alle Italienske konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Aalborg

Italienske Ambassade i Danmark - Konsulatet i Aalborg eller andre Italienske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Italienske ambassade i Danmark Italiens Ambassade i København

Aftale med Italiens konsulat - Nu om dage kræver mange Italienske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg. I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website. På den officielle hjemmeside for Italiens konsulat i Aalborg kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.


 

www.danmarks-ambassade.com

 

danmarks-ambassade.com - Denne website er ikke den officielle website for Italiens konsulat i Aalborg - Danmark. Denne website er desuden ikke tilknyttet visumafdelingen på Italiens konsulat eller nogen anden konsularafdeling. For yderligere information besøg venligst vores side vedr ansvarsfritagelse.

Disclaimer & Privacy Policy