Singapores Konsulat i København

       
  Du er her: Singapores Konsulat i København

Danmark konsulater i udlandet

 
 

 

Udenlandske konsulater i Danmark

 

  Singapore Flag

Singapores Konsulat i København

Danmark
Danmark Flag

Den Singapores diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Singapores konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark . Fra denne side kan du også navigere til den Singapores ambassade og alle andre Singapores konsulater i Danmark.
Singapores konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Singapores interesser i Danmark. Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Singapores konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet. Singapores konsulat i København ledes af Mr Morten Jepelt , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 32 548-360 eller e-mail sincon@scan-group.dk

Langt væk fra konsulatet i København? - Det kan være, at Singapore har flere konsulater i Danmark. Hvis det Singapores konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Singapores konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Singapores konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Singapores konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater. Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Singapores konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.

Vi har oplistet alle Singapores konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: København

Singapores Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Singapores konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Singapores ambassade i Danmark

Aftale med Singapores konsulat - Nu om dage kræver mange Singapores konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg. I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website. På den officielle hjemmeside for Singapores konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.


 

www.danmarks-ambassade.com

 

danmarks-ambassade.com - Denne website er ikke den officielle website for Singapores konsulat i København - Danmark. Denne website er desuden ikke tilknyttet visumafdelingen på Singapores konsulat eller nogen anden konsularafdeling. For yderligere information besøg venligst vores side vedr ansvarsfritagelse.

Disclaimer & Privacy Policy