Kroatiens Konsulat i Aarhus

       
  Du er her: Kroatiens Konsulat i Aarhus

Danmark konsulater i udlandet

 
 

 

Udenlandske konsulater i Danmark

 

  Kroatien Flag

Kroatiens Konsulat i Aarhus

Danmark
Danmark Flag

Den Kroatiens diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Kroatiens konsulat i Aarhus. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark . Fra denne side kan du også navigere til den Kroatiens ambassade og alle andre Kroatiens konsulater i Danmark.
Kroatiens konsulat er en bilateral mission i Aarhus og promoverer Kroatiens interesser i Danmark. Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Kroatiens konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet. Kroatiens konsulat i Aarhus ledes af Mr Jakob estervang , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 7227 0027 eller e-mail consulate.croatia@hss.dk consulate.croatia@bechbruun.com

Langt væk fra konsulatet i Aarhus? - Det kan være, at Kroatien har flere konsulater i Danmark. Hvis det Kroatiens konsulat i Aarhus er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Kroatiens konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Kroatiens konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Kroatiens konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater. Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Kroatiens konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.

Vi har oplistet alle Kroatiens konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Aarhus

Kroatiens Ambassade i Danmark - Konsulatet i Aarhus eller andre Kroatiens konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Kroatiens ambassade i Danmark Kroatiens Ambassade i København

Aftale med Kroatiens konsulat - Nu om dage kræver mange Kroatiens konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg. I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website. På den officielle hjemmeside for Kroatiens konsulat i Aarhus kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.


 

www.danmarks-ambassade.com

 

danmarks-ambassade.com - Denne website er ikke den officielle website for Kroatiens konsulat i Aarhus - Danmark. Denne website er desuden ikke tilknyttet visumafdelingen på Kroatiens konsulat eller nogen anden konsularafdeling. For yderligere information besøg venligst vores side vedr ansvarsfritagelse.

Disclaimer & Privacy Policy