Colombias Konsulat i København

       
  Du er her: Colombias Konsulat i København

Danmark konsulater i udlandet

 
 

 

Udenlandske konsulater i Danmark

 

  Colombia Flag

Colombias Konsulat i København

Danmark
Danmark Flag

Den Colombias diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Colombias konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark . Fra denne side kan du også navigere til den Colombias ambassade og alle andre Colombias konsulater i Danmark.
Colombias konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Colombias interesser i Danmark. Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Colombias konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet. Colombias konsulat i København ledes af Mr Ole Waage Pedersen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 49 13 30 92 eller e-mail olewp@post11.tele.dk

Langt væk fra konsulatet i København? - Det kan være, at Colombia har flere konsulater i Danmark. Hvis det Colombias konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Colombias konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Colombias konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Colombias konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater. Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Colombias konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.

Vi har oplistet alle Colombias konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: København

Colombias Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Colombias konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Colombias ambassade i Danmark

Aftale med Colombias konsulat - Nu om dage kræver mange Colombias konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg. I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website. På den officielle hjemmeside for Colombias konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.


 

www.danmarks-ambassade.com

 

danmarks-ambassade.com - Denne website er ikke den officielle website for Colombias konsulat i København - Danmark. Denne website er desuden ikke tilknyttet visumafdelingen på Colombias konsulat eller nogen anden konsularafdeling. For yderligere information besøg venligst vores side vedr ansvarsfritagelse.

Disclaimer & Privacy Policy