Cameroons Konsulat i København

       
  Du er her: Cameroons Konsulat i København

Danmark konsulater i udlandet

 
 

 

Udenlandske konsulater i Danmark

 

  Cameroon Flag

Camerouns Konsulat i København

Danmark
Danmark Flag

Den Camerouns diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Cameroons konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark . Fra denne side kan du også navigere til den Camerouns ambassade og alle andre Camerouns konsulater i Danmark.
Cameroons konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Camerouns interesser i Danmark. Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Camerouns konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet. Cameroons konsulat i København ledes af Mr Axel Juhl-Jorgensen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 45 89 20 00 eller e-mail axeljuhl@mail.dk

Langt væk fra konsulatet i København? - Det kan være, at Cameroon har flere konsulater i Danmark. Hvis det Camerouns konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Camerouns konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Camerouns konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Camerouns konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater. Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Camerouns konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.

Vi har oplistet alle Camerouns konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: København

Camerouns Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Camerouns konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Camerouns ambassade i Danmark

Aftale med Cameroons konsulat - Nu om dage kræver mange Camerouns konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg. I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website. På den officielle hjemmeside for Cameroons konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.


 

www.danmarks-ambassade.com

 

danmarks-ambassade.com - Denne website er ikke den officielle website for Cameroons konsulat i København - Danmark. Denne website er desuden ikke tilknyttet visumafdelingen på Cameroons konsulat eller nogen anden konsularafdeling. For yderligere information besøg venligst vores side vedr ansvarsfritagelse.

Disclaimer & Privacy Policy