At Gås Konsulat i København

       
  Du er her: At Gås Konsulat i København

Danmark konsulater i udlandet

 
 

 

Udenlandske konsulater i Danmark

 

  At Gå Flag

Togos Konsulat i København

Danmark
Danmark Flag

Den Togos diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for At Gås konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark . Fra denne side kan du også navigere til den Togos ambassade og alle andre Togos konsulater i Danmark.
At Gås konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Togos interesser i Danmark. Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Togos konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet. At Gås konsulat i København ledes af Mr Peter Benjamin Olsen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 33 93 84 74 eller e-mail

Langt væk fra konsulatet i København? - Det kan være, at At Gå har flere konsulater i Danmark. Hvis det Togos konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Togos konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Togos konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Togos konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater. Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Togos konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.

Vi har oplistet alle Togos konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: København

Togos Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Togos konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Togos ambassade i Danmark

Aftale med At Gås konsulat - Nu om dage kræver mange Togos konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg. I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website. På den officielle hjemmeside for At Gås konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.


 

www.danmarks-ambassade.com

 

danmarks-ambassade.com - Denne website er ikke den officielle website for At Gås konsulat i København - Danmark. Denne website er desuden ikke tilknyttet visumafdelingen på At Gås konsulat eller nogen anden konsularafdeling. For yderligere information besøg venligst vores side vedr ansvarsfritagelse.

Disclaimer & Privacy Policy