Namibias Konsulat i København

       
  Du er her: Namibias Konsulat i København

Danmark konsulater i udlandet

 
 

 

Udenlandske konsulater i Danmark

 

  Namibia Flag

Namibisk Konsulat i København

Danmark
Danmark Flag

Den Namibiske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Namibias konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark . Fra denne side kan du også navigere til den Namibiske ambassade og alle andre Namibisk konsulater i Danmark.
Namibias konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Namibiske interesser i Danmark. Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Namibiske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet. Namibias konsulat i København ledes af Mr Steen Hansen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 4632 4891 eller e-mail info@nadania.com

Langt væk fra konsulatet i København? - Det kan være, at Namibia har flere konsulater i Danmark. Hvis det Namibisk konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Namibisk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Namibisk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Namibisk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater. Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Namibisk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.

Vi har oplistet alle Namibiske konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: København

Namibiske Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Namibiske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Namibiske ambassade i Danmark

Aftale med Namibias konsulat - Nu om dage kræver mange Namibiske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg. I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website. På den officielle hjemmeside for Namibias konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.


 

www.danmarks-ambassade.com

 

danmarks-ambassade.com - Denne website er ikke den officielle website for Namibias konsulat i København - Danmark. Denne website er desuden ikke tilknyttet visumafdelingen på Namibias konsulat eller nogen anden konsularafdeling. For yderligere information besøg venligst vores side vedr ansvarsfritagelse.

Disclaimer & Privacy Policy