Storbritanniens Konsulat i Aarhus

       
  Du er her: Storbritanniens Konsulat i Aarhus

Danmark konsulater i udlandet

 
 

 

Udenlandske konsulater i Danmark

 

  Storbritannien Flag

Britisk Konsulat i Aarhus

Danmark
Danmark Flag

Den Britiske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Storbritanniens konsulat i Aarhus. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark . Fra denne side kan du også navigere til den Britiske ambassade og alle andre Britisk konsulater i Danmark.
Storbritanniens konsulat er en bilateral mission i Aarhus og promoverer Britiske interesser i Danmark. Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Britiske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet. Storbritanniens konsulat i Aarhus ledes af Mr Henrik Kleis , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 70 11 11 22 eller e-mail henrik.kleis-honcon@fconet.fco.gov.uk hk@delacour.dk

Langt væk fra konsulatet i Aarhus? - Det kan være, at Storbritannien har flere konsulater i Danmark. Hvis det Britisk konsulat i Aarhus er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Britisk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Britisk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Britisk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater. Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Britisk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.

Vi har oplistet alle Britiske konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Aabenraa, Aarhus, Fredericia og Herning

Britiske Ambassade i Danmark - Konsulatet i Aarhus eller andre Britiske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Britiske ambassade i Danmark Storbritanniens Ambassade i København

Aftale med Storbritanniens konsulat - Nu om dage kræver mange Britiske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg. I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website. På den officielle hjemmeside for Storbritanniens konsulat i Aarhus kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.


 

www.danmarks-ambassade.com

 

danmarks-ambassade.com - Denne website er ikke den officielle website for Storbritanniens konsulat i Aarhus - Danmark. Denne website er desuden ikke tilknyttet visumafdelingen på Storbritanniens konsulat eller nogen anden konsularafdeling. For yderligere information besøg venligst vores side vedr ansvarsfritagelse.

Disclaimer & Privacy Policy