Finland Flag

Finsk Konsulat i Vejle

Danmark Flag

Den Finske diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Finlands konsulat i Vejle. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark. Fra denne side kan du også navigere til den Finske ambassade og alle andre Finsk konsulater i Danmark .

Finsk Konsulat i Vejle
Finnish Consulate in Vejle, Denmark Gumlink A/S Dandyvej 19 Postboks 208 7100 Vejle Denmark

Telefon:

(+45) 72 15 15 15 (+45) 72 15 20 02

Fax:

(+45) 72 15 20 09

E-mail:

imh@gumlink.com

Hjemmeside:

Konsul:

Mr Holger Bagger-Sorensen

Åbningstid:

Finlands konsulat er en bilateral mission i Vejle og promoverer Finske interesser i Danmark.

Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Finske konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet.

Finlands konsulat i Vejle ledes af Mr Holger Bagger-Sorensen , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 72 15 15 15 (+45) 72 15 20 02 eller e-mail imh@gumlink.com

Åbningstid

Bemærk: Konsulatets åbningstid kan ændre sig uventet. Kontakt altid konsulatet, før du aflægger et besøg.

Aftale med Finlands konsulat

Nu om dage kræver mange Finske konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg.

I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website.

På den officielle hjemmeside for Finlands konsulat i Vejle kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.

Finske konsulater i Danmark

Langt væk fra konsulatet i Vejle?

Det kan være, at Finland har flere konsulater i Danmark. Hvis det Finsk konsulat i Vejle er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Finsk konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vi har oplistet alle Finske konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Fredericia, Frederikshavn, Herning, Odense, Rønne, Svendborg og Vejle

Finske Ambassade i Danmark - Konsulatet i Vejle eller andre Finske konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Finske ambassade i Danmark Finlands Ambassade i København

Ikke alle konsulater har det samme serviceniveau

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Finsk konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Finsk konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater.

Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Finsk konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.