Monacos Konsulat i København

       
  Du er her: Monacos Konsulat i København

Danmark konsulater i udlandet

 
 

 

Udenlandske konsulater i Danmark

 

  Monaco Flag

Monaco Konsulat i København

Danmark
Danmark Flag

Den Monaco diplomatiske mission i Danmark. På denne side kan du finde information om kontaktdetaljerne for Monacos konsulat i København. Konsulaten er ikke den eneste diplomatiske mission i Danmark . Fra denne side kan du også navigere til den Monaco ambassade og alle andre Monaco konsulater i Danmark.
Monacos konsulat er en bilateral mission i København og promoverer Monaco interesser i Danmark. Konsulatet spiller også en vigtig rolle i udvikling, kulturelle spørgsmål og kontakter til den lokale presse. Aktiviteterne for alle Monaco konsulater koordineres normalt af Udenrigsministeriet. Monacos konsulat i København ledes af Mr Jesper Boas Smith , Konsul til Danmark og kan kontaktes på telefon (+45) 70 20 03 00 eller e-mail info@monaco.dk

Langt væk fra konsulatet i København? - Det kan være, at Monaco har flere konsulater i Danmark. Hvis det Monaco konsulat i København er langt væk, kan det særlig godt betale sig først at kontakte det nærmeste Monaco konsulat for at afgøre, om det leverer den tjeneste, du har brug for.

Vær opmærksom på, at ikke alle konsulater har det samme serviceniveau. Det kan være, at det nærmeste Monaco konsulat ikke nødvendigvis er det korrekte konsulat til dine behov. Forskellen mellem de adskillige Monaco konsulater, som findes i Danmark, er niveauet af myndighedsbeføjelser og størrelsen af disse konsulater. Nogle konsulater består af de større generalkonsulater, som normalt kan assistere i et bredt spektrum af konsulære sager. Andre mindre Monaco konsulater er ofte bemandet med private borgere og kaldes honorære konsulater. Disse honorære konsulater har ofte begrænsede beføjelser og udsteder ikke visa eller pas.

Vi har oplistet alle Monaco konsulater i Danmark for nemheds skyld. Klik blot på din nærmeste by i den følgende liste for at se kontaktdetaljerne for det konsulat, som er tættest på dig: København

Monaco Ambassade i Danmark - Konsulatet i København eller andre Monaco konsulater i Danmark kan ikke hjælpe dig, kan du stadig kontakte konsulære afdeling Monaco ambassade i Danmark

Aftale med Monacos konsulat - Nu om dage kræver mange Monaco konsulater, at du først laver en aftale, før du aflægger et besøg. I de fleste tilfælde kan du lave en aftale via konsulatets website. På den officielle hjemmeside for Monacos konsulat i København kan du finde information om åbningstider og om, hvordan du booker et møde.


 

www.danmarks-ambassade.com

 

danmarks-ambassade.com - Denne website er ikke den officielle website for Monacos konsulat i København - Danmark. Denne website er desuden ikke tilknyttet visumafdelingen på Monacos konsulat eller nogen anden konsularafdeling. For yderligere information besøg venligst vores side vedr ansvarsfritagelse.

Disclaimer & Privacy Policy